Singapura

salam semua..lama sudah tak update blog.kali ini sy akan update pasal travel pula..alhamdulillah kami (group dari ajen andalusia) selamat pergi dan selamat pulang dari ziarah dan umrah ini.trip kami ialah dari malaysia-singapura(transit)-turki-madinah-mekah dan kembali semula ke turki & singapura untuk transit balik ke malaysia.

ok,nak cerita sikit,24feb12,perjalanan dari kuala lumpur ke Singapura mengambil masa 5-6jam.kami tiba di singapura pada jam 2tghari..manakala penerbangan ke turki pada jam 11.35 malam nanti.jadi sebelum ke Airport Changi kami dibawa oleh tour guided untuk menjelajah kota singapura.memang waktu yang amat singkat tapi dapat juga la utk kami melihat keindahan singapura ini.nak cerita lebih pon mesti korang malas baca kan.apa2 hal jom layan gambar dari saya yg tak seberapa ni.

ps:kamera besar tu sy tak bawa jadi gambar2 dari trip ni sy ambil menggunakan kamera lumix gx1 dan juga dari iphone4 saya.









gambar group photo seramai 40 orang yang sempat dirakam dihadapan universal studio.kami tak sempat masuk disebabkan masa yang terhad.untuk masuk ke universal ni paling kurang sehari masa diperlukan baru la boleh enjoy puas2..hehe.

sampai sini dulu untuk entry ni,insyaallah nanti saya akan update lagi untuk gambar2 semasa di Turki/Madinah/Mekah.Tungguuu!